jueves, 11 de septiembre de 2008

11 Sept. 2001


Estava jugant tranquil·lament al pati de la casa de l’Abe, un amic, i de sobte ens trobem tots asseguts davant del seu televisor. Un edifici que fins ara no havia vist, està cremant-se. El fum surt acompanyat del foc, que vagament s’apodera de l’edifici. Ha estat un avió el causant d’aquesta massacra, s’ha estampat contra una de les Torres Bessones. Al començament semblava un accident però s’ha vist que no ha sigut així, ja que minuts més tard un altre avió ha xocat contra l’altre torre. Ara totes dues s’estan enfonsant.
Es una estupidesa canvia de canal, a tots fiquen i diuen el mateix “dos avions.., la casa blanca,... alcaeda,... morts,...”


Som uns 6 o 7 a l’habitació, i cap de nosaltres diu res, les imatges que estem veient ens deixen sense parlaules, l’únic que es sent de tant en tant es un “Quin horror”.

Déu meu! Algú a saltat! Des de quasi bé la planta més alta! El foc esta inundant l’edifici de dalt a baix i si no es el foc el que acaba amb ells, es l’edifici que cau.
Totes dues torres s'enfonsen lentament, mentre el núvol de pols es va fent més i més gran fins acaparà el cel.
Es veuen més punts negres salta de les finestres.
Aquestes imatges són impressionants, impactants, horribles.


El començament d’una guerra.

2 comentarios:

Gise =) dijo...

No olvidaré mas ese dia si bien estaba a miles de kilometros del lugar a mi me tocó tan cerca que te diria fue casi la ultima "excusa" para decidir venirme a vivir a España, sentí que si eso pasaba en EEUU en Argentina podría pasar lo mismo y lo único que se haría sería hecharles la culpa unos a otros sin encontrar respuestas a nada...Estaba sola en mi trabajo viendo el noticiero y vi las imagenes, comence a llorar y no sabia porque o si...me moría de miedo...
Besitos y gracias por recordar a tanta gente desparecida por culpa de los intereses de unos pocos!!!!

rie sin razón dijo...

Gise no me extraña que te pusieras a llorar, encima sola delante del televisor con esas imagenes..
Yo estaba con bastante gente y solo tenía 9 años más o menos..
Y me quede alucinando. Recuerdo que escribí un texto sobre lo que acavaba de ver y lo tube en mi estuche durante un par o tres de años hasta que me robaron el estuche..
Ver unas imagenes como aquellas hacen entrar miedo a cualquiera, se este en el mismo continente o en la otra punta del mundo.